Spordiennustused: meelelahutus või raha teenimine?

Kas spordiennustuste puhul tasub neisse suhtuda kui meelelahutusse või tuleb keskenduda raha teenimisele? Selle üle mõeldes, tasub arvestada nelja faktiga:

  1. Suurem osa kihlvedudel osalejatest kaotavad raha.
  2. Isegi kaotamine võib meeldiv olla.
  3. Pikas perspektiivis on spordiennustustega võimalik tulu teenida.
  4. Spordiennustuste pealt raha teenimine ei ole lihtne.

Esimene fakt ei tule teile tõenäoliselt üllatusena. Pole uudis, et suurem osa panustajatest jäävad lõpuks osast oma rahast ilma. Nad võivad vahel ka võita, kuid lõppkokkuvõttes jäävad nad ikkagi miinusesse. Ainult nii saabki kihlveokontor või kasiino elus püsida.

Suurel osal mängijatest pole aga raha kaotamise vastu midagi. Raha kaotamine iseenesest kihlvedusid meeldivaks ei tee, kuid see ei tähenda, et kogu tegevus ei võiks siiski tore olla. Sellesse rahasse ei tule suhtuda kui kaotatud rahasse. Kuna kihlveod on meelelahutusviis, siis kaotatud raha võib lugeda meelelahutuse eest makstud summaks. Paljud meelelahutusviisid nõuavad raha. Miks peaks spordiennustused teistest erinema? Muidugi ei tohiks te ainult kaotada, vaid vahel ka võitma.

Mõned arvavad, et kihlveokontorist ei saa targem olla ega pikema perioodi vältel süsteemist raha enda kätte saada. Tegelikult see pole nii. Kuigi kihlveokontoril on oma klientide ees mitmeid eeliseid, ei tähenda, et neist ei saaks üle olla. On hulk inimesi, kes teenivadki ennustusi tehes endale palka, mistõttu ärge arvake, et see oleks midagi võimatut.

Samas ei ole see ka lihtne. Ennustusi tehes endale elatist teenida ei saa ilma sellesse aega panustamata. Kõik võivad võitjaks tulla, ent see nõuab ka tööd. Edukad panused nõuavad põhjalikku iseseisvat analüüsi ning pidevat teadmiste täiendamist.

Millise suhtumisega lähenete teie spordiennustustele? Kas otsustate keskenduda meelelahutusele või pühendate sellesse rohkem energiat, et ka tulu teenida?

Õiget vastust neile küsimustele ei olegi. Tegu on suhtumise küsimusega. Mõned soovivad lihtsalt end lõbustada ning on valmis sellele ka raha kulutama. Teised võtavad asja tõsisemalt ning proovivad kihlveokontorist nutikamad olla. Kuid samas ei tähenda, et meelelahutus ja võidud ei võiks käsikäes käia. Kannatlikkuse korral võib spordiennustustel osalemine olla üks põnevamaid ning kasumlikumaid tegevusi.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *