SUUR HINNASULA KÕIKIDELE FOTOTOODETELE

Kindlasti ei ole tavainimene mõelnud, milliseid on variante tänasel päeval fotode trükkimiseks. Meie ettevõttest on võimalik tellida fotoalbum, fototapeet, fotoraamat, fotolõuend, kalender, trükk t-särgile, seinakleebised ja loomulikult traditsiooniline fotode trükkimine vajalikus mõõdus.

PANE MÄLESTUSED ÜHTE KOHTA – FOTOALBUM, FOTORAAMAT VÕI KALENDER

Kas sel suvekuudel on olnud mõnevõrra rohkem seiklusi? Kui on vahvad seiklused, siis on ka hulganisti ilusaid hetki mida meelde jätta.  Haara võimalusest kinni, sest fotode trükkimine meie e-poes on kõige parem! Kui aga tahaksid kõik fotod kaante vahele panna, siis on mugav soetada kohe fotoalbum või fotoraamat. Seda raamatut on mõne aja pärast ikka väga tore lugeda! Fotoalbum ning fotoraamat on lisaks suurepärane kingiidee näiteks vanaemale. Teine võimalus on luua kalender – saad ise valida mis pildid, millisesse kuusse lisad ja samuti äramärkida ka kõikide lähedaste sünnipäevad.  Ja muidugi on kalendrid kabinetti vajalikud.

KODU HUBASEMAKS  – FOTOTAPEET JA FOTOLÕUEND

Kui Sinule on tähtsaks jäänud mõni pilt, mida sooviksid imetleda iga päev, siis telli seina fototapeet. Näiteks, saad fototapeedile panna pildi endale olulisest kohast – kodu või lihtsalt lummav looduspilt, või ka fotopildi oma armsamatest – kas siis lemmikloomast või oma pereliikmest. Pisem, kuid samuti efektne asendusvariant fototapeedile on fotolõuend. Fotolõuend on hästi trükitud foto lõuendile, mis näeb välja nagu maal. Fotolõuend lisab kindlasti stiili ruumile.

T-SÄRKIDE TRÜKKIMINE

Populaarsust on viimastel aastatel kogunud t-särkide trükk (t särkide trükkimine). Kui varasemalt oli trükk riietele levinud ainult võistkondade seas, siis praegu on võimalus teha seda kõigil kes sooviksid, et särk neid ühendaks. Miks mitte luua lahedad särgid või pusad enda ja sõprade jaoks ning minna koos üritusele?

FOTOTRÜKK JA MUUD TEENUSED – KÕIK ÜHEST KOHAST

Fototrükk pole kaugeltki ainus teenus, mida me pakume. Näiteks saame trükkida Sinu enda kujundatud visiitkaardid. Visiitkaartide trükkimine on  samuti üsna kiire protsess, kui kujundus ja info, mis peale läheb on valmis mõeldud. Seinakleebised on valikus erimõõtudes ning erisugustest materjalidest.  Kleebised saab kleepida peaaegu igale pinnale kuid tähtis on see enne valmis mõelda, millisel täpsemini tahad neid kasutada ja soetada need ka siis õigest materjalist. Kui aga oled õpinguid lõpetamas, siis tead väga hästi, kuidas kõige paremad mõtted ilmuvad viimasel hetkel. Seepärast on köitmine meil väga kiire ning mugav protsess!

Külasta meie veebikeskkonda juba täna ja avasta palju põnevat!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *