Kalender eriliste hetkedega eelmisest aastast.

Miks mitte kinkida kalender pere piltidega armsale vanaisale? Veel üks hea mõte on fotoraamat, kuhu on võimalik lisaks piltidele ka lahedad mõtted kirjutada.   Vali enda jaoks valitud suuruses kalender koju. Leiad kindlasti omale õige!

Eriti populaarne on sellel aastal fototapeet!  Sul on võimalik printida fototapeediks foto pereliikmetest, lemmikloomast või autost. Kui aga tunned, et see on Sinu jaoks liig, siis nt seinakleebised muudaksid seina stiilsemaks.  Muuhulgas on valikus kleebised ka väikebussidele ja ka teistele masinatele, mida saaksid vajadusel ise kujundada.

Kvaliteetne magistritöö köitmine on viimne, kuid vägagi tähtis samm töö valmimisprotsessis. Soodsa hinna eest lõputöö köitmine vaid meie e-poes! Kas Sinul hakkavad visiitkaardid otsa saama? Kiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie e-kaupluses! Tee äge visiitkaart – meie nõustajad on abik Sulle vajadusel oma soovitustega.

Fotolõuend – uus trend!

Fotolõuend on ideaalne viis, kuidas ruumile iseloomu lisada. Pildi saad valida ise ning selle seina panna. Fotolõuend on täpselt nagu see oleks ehtne maal.

Kas mäletad, kui mõnus on vana fotoalbum kätte võtta ja vanu pilte vaadata. Loo uus fotoalbum, et kümne aasta pärast oleks kõiks Su vahvad pildid ühes kohas. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Vaata ka teisi pakkumisi meie lehel, sest ka teistes mõõtudes piltide trükk on hea hinnaga. Fotode trükkimine ei ole veel kunagi olnud nii lihtne, saad seda teha mugavalt enda arvutist. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud võistkonnad.  T-särkide trükkimine ei võta kaua aega ja Sa saad ise valida särgi suuruse ja värvi. Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Anna meile oma soovidest teada!

Igasugune trükkimine riietetele, kinkekarbid, tassidele, lõuenditele ja palju muud! Tutvu kõikide võimalustega meie kodulehel.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *