Talleta ilusad sündmused ning tee üks vahva kalender

Miks mitte kinkida kalender pere fotodega oma vanaemale? Kindlasti ka fotoraamat on armas kingitus – võimalik on iga pildi juurde kirja panna armas jutt, et mälestus ehedam oleks.  Internetipoe valikus on nii laua- kui ka seinakalendrid, kalendrid erimõõtudes. Kalendrivalik on üüratu, aga kõik kalendrid ja fotoraamatud on sel kuul soodsamad!

Eriti populaarne on algaval aastal fototapeet!  Sul on võimalik printida fototapeediks foto endast, lemmikloomast või päikeseloojangust. Kui aga see tundub Sinu jaoks liig, siis näiteks seinakleebised muudaksid ruumi stiilsemaks.

Loo ise enda jaoks kleebised meie veebikeskkonas- https://www.picturehappy.ee/

Kui oled õpinguid lõpetamas, siis on köitmine kindlasti Sul teemas. Pole vaja riskida oma diplomitööga ning teosta köitmine korraliku teenuspakkuja juures. Ka visiitkaardid ja visiitkaartide trükkimine on praegu kampaaniahinnaga. Tee uus visiitkaart – meie eksperdid aitavad Sind vajadusel oma ideedega.

Fotolõuend – uudne trend!

Fotolõuend on riie, mille peale on prinditud pilt. Lõuendile saab printida vabalt valitud foto. Telli fotolõuend enda lemmiku pildiga ning riputa see seinale.

Kas mäletad, kui mõnus on vana fotoalbum kätte võtta ja vanu pilte vaadata. Loo uus fotoalbum, et kümne aasta pärast oleks kõiks Su vahvad pildid ühes kohas. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis seda teha. Et fotode trükkimine sujuks paremini, vali kõik pildid, mida soovid trükkida juba eelnevalt eraldi kausa. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Kõige enam eelistatud on trükk t-särgile.  T-särkide trükkimine ei võta kaua aega ja Sa saad ise valida särgi suuruse ja värvi. Tahad oma ürituse korraldustiimile midagi ühtset, siis trükk riietele on mugav valik. Anna meile oma soovidest teada!

Igasugune trükkimine riietetele, tassidele, lõuenditele ja palju muud! Tutvu kõikide võimalustega meie kodulehel.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *